GV Založba

Preskoči v glavno vsebino »

  • Knjigarna: 01 30 91 820
  • Dogodki: 01 30 91 816
  • Pišite nam
Setting
 
Košarica ( 0 )
Košarica

Vaša košarica je prazna

You're currently on:

Delovno in socialno pravo

Prelistaj:
View File Vzorčne strani Size: (640.71 KB)

Delovno in socialno pravo

Zbirka predpisov

Uredniki: dr. Nana Weber, mag. Nataša Belopavlovič, dr. Darja Senčur Peček, dr. Grega Strban
z DDV: 78,00 EUR brez DDV: 71,23 EUR
-
+
Vezava: mehka
ISBN: 978-961-247-255-9
Št. strani: 1220
Leto izdaje: 2013
 

V knjigi je zbranih 53 najpomembnejših aktov s področij delovnega in socialnega prava, z upoštevanimi spremembami do 28. 6. 2013. Vključene so tudi posamezne določbe iz aktov z drugih področij prava, ki se uporabljajo za delovna in socialna pravna razmerja (ZUJF, OZ, ZFPPIPP, KZ-1 itd.).

---------
Zagotovite si dve leti aktualnosti – za le 20,00 EUR! Vsak kupec knjige Delovno in socialno pravo lahko pridobi tudi dostop do elektronske različice vseh predpisov iz zbirke in do besedil drugih aktov s področja delovnega in socialnega prava, tudi podzakonskih predpisov, sprejetih na podlagi posameznih zakonov. Dostop je mogoč prek interneta in sistema IUS-INFO s pomočjo posebnega prijavnega USB-ključa. USB-ključ Delovno in socialno pravo lahko kupijo samo kupci knjige, po ceni 20,00 EUR.


Do kazala elektronske različice predpisov iz zbirke se dostopa prek spletne strani http://www.iusinfo.si/ , USB-ključ pa se uporabi za vpis uporabniškega imena in gesla, kar omogoča dostop do besedil predpisov. Kupcu knjige bo zagotovljen dostop do sproti ažuriranih prečiščenih besedil predpisov, urejenih po časovni lestvici, za dve leti oziroma do izida nove izdaje zbirke predpisov Delovno in socialno pravo 2, če bo ta izšla prej.

Prelistaj:
View File Vzorčne strani Size: (640.71 KB)
dr. Nana Weber

Nana Weber je univerzitetna diplomirana pravnica, magistra pravnih znanosti (s civilnega in gospodarskega področja) ter doktorica pravnih znanosti (s civilnega področja), tudi z diplomo Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani. Delovne izkušnje je nabirala na okrajnem, višjem in vrhovnem sodišču ter v zasebnem sektorju. Že več let pa je zaposlena tudi kot novinarka urednica Pravne prakse. Je avtorica mnogih strokovnih in znanstvenih člankov v revijah Pravna praksa, Pravnik, Delavci in delodajalci ter Podjetje in delo, pa tudi stvarnih kazal, in sourednica zadnje izdaje knjige Delovno pravo in pravo socialne varnosti – zbirka predpisov.

 mag. Nataša Belopavlovič


dr. Darja Senčur Peček
Dr. Darja Senčur Peček je vodja pravne službe v tovarni Mura v Murski Soboti. Je docentka na Pravni fakulteti v Mariboru. Ukvarja se predvsem z delovnim pravom.

dr. Grega Strban

Dr. Grega Strban je profesor delovnega prava in prava socialne varnosti na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Podiplomsko specializacijo je opravil na Univerzi v Cambridgeu (with distinction), magisterij pa na Pravni fakulteti Univerze v Leuvnu (magna cum laude). Kot štipendist Inštituta Maxa Plancka za tuje in mednarodno socialno pravo in Humboldtove fundacije se je večkrat izpopolnjeval v Münchnu. Je predsednik Društva za delovno pravo in socialno varnost Ljubljana, bil je podpredsednik Evropskega inštituta za socialno varnost v Leuvnu. Aktiven je v domačih in mednarodnih projektih, bil je član upravnega odbora projekta na ravni Evropske unije trESS (training and reporting on European Social Security) in akademski ekspert sekretariata evropskega projekta MISSOC (Mutual Information System on Social Protection), sedaj pa je znanstveni vodja projekta Evropske unije FreSsco (Free movement of workers and Social security coordination). Več let je deloval tudi kot ekspert Sveta Evrope in Mednarodne organizacije dela. Je soavtor knjige Pravo socialne varnosti (GV Založba, 2010) in avtor knjige Temelji obveznega zdravstvenega zavarovanja (Cankarjeva založba, 2005) ter številnih prispevkov s področja prava socialne varnosti v monografijah in revijah doma in v tujini. Je član uredniških odborov revij Podjetje in delo ter Delavci in delodajalci. Prejel je priznanje Mladi pravnik (Zveza društev pravnikov Slovenije, 2001) in Roger Dillemans Award for Excellence in Social Security (Univerza v Leuvnu, 2004).
  • Popolna ponudba raznovrstnih pravnih vsebin
  • Dolgoletna tradicija z vami že od leta 1958
  • Pomoč pri nakupu 01/ 30 91 820

LEXPERA d.o.o.

Tivolska cesta 50

1000 Ljubljana

E-mail: prodaja@gvzalozba.si

Telefon: 01 30 91 820

Fax: 01 30 91 815