GV Založba

Preskoči v glavno vsebino »

  • Knjigarna: 01 30 91 820
  • Dogodki: 01 30 91 816
  • Pišite nam
Setting
 
Košarica ( 0 )
Košarica

Vaša košarica je prazna

You're currently on:

Novi načini urejanja premoženjskih razmerij med zakoncema in zunajzakonskima partnerjema – »poročne« in »predporočne« pogodbe

Novi načini urejanja premoženjskih razmerij med zakoncema in zunajzakonskima partnerjema – »poročne« in »predporočne« pogodbe

Datum: Četrtek, 14. marec 2019, med 13. in 14. uro
Lokacija: Spletni seminar
Kotizacija
z DDV: 54,90 EUR brez DDV: 45,00 EUR

* potrebna polja

z DDV: 54,90 EUR brez DDV: 45,00 EUR
-
+
 

Družinski zakonik, ki bo začel veljati 15. 4. 2019, prinaša svobodnejše urejanje premoženjskih razmerij, na nekaterih področjih pa zakonca vseeno omejuje. S sklenitvijo »predporočne« ali »poročne« pogodbe postane zakonska zveza de facto pravni posel, ki udejanja načelo pogodbene svobode, kar ima prednosti in tudi pomanjkljivosti. Seminar ni namenjen le pravnikom, temveč vsem, ki želijo informacije, kako skleniti veljavno »poročno« ali »predporočno« pogodbo in kakšne so zakonske posledice, če tega ne bodo storili.

 

Dogodek je vključen v storitev, ki vključuje izobraževalni paket.

Seminar poteka v obliki spletnega seminarja. 

Prednosti spletnega seminarja

-   Dostop od koderkoli – udeleženci za sodelovanje potrebujete le dostop do interneta.

-   Po prijavi boste prejeli povezavo za udeležbo s katero se boste lahko vključili v spletni seminar (ves čas vam bo na voljo tehnični moderator).

-   Gradivo boste vnaprej prejeli po elektronski pošti. Med seminarjem in po njem boste imeli dostop do gradiva, povezanega s tematiko seminarja.

-   V času seminarja lahko predavateljici postavljate pisna vprašanja, komentirate teme in ste v stiku z drugimi udeleženci ter vidite njihova vprašanja in odgovore.

Spletni seminar se prične točno ob uri. V primeru, da se seminarja ne boste mogli udeležiti, bo na voljo tudi videoposnetek.


 

Kotizacija

Kotizacija vključuje elektronsko gradivo in znaša 45,00 EUR (54,90 EUR z DDV). Dogodek je vključen v storitev, ki vključuje izobraževalni paket.


 

Čas

Četrtek, 14. marca, med 13. in 14. uro


 

Informacije in prijave

• po elektronski pošti: seminar@gvzalozba.si

• po telefonu: 01 30 91 816

dr. Nana Weber:

Nano Weber je želja po vsakodnevnih izzivih, nenehnem nadgrajevanju znanja in dinamičnem delu z ljudmi vodila do študija prava. Ker jo je pritegnilo predvsem civilno in gospodarsko pravo, je nadaljevala z magistrskim študijem civilnega in gospodarskega prava ter doktorskim študijem civilnega prava. V magistrskem in doktorskem delu je obravnavala tudi aktualne teme iz Družinskega zakonika. Največ izkušenj z različnih področij prava je pridobila na različnih stopnjah sodišč, na okrajnem (kazenski oddelek), višjem (civilni in oddelek za alternativno reševanje sporov) ter vrhovnem sodišču (delovno-socialni oddelek). Delala je tudi na Državnem pravobranilstvu in pri odvetniku. Po zadnji zaposlitvi, v kabinetu ministra za javno upravo, se ji je izoblikovala odločitev, da delo opravlja kot samostojna podjetnica. Prepričana je namreč, da lahko na tak način najbolje širi svoje poslanstvo, ki je v pomoči ljudem in skrbi za njihove interese. Delo v odvetništvu je nujna nadgradnja. Pomembno ji je, da se nenehno strokovno izpopolnjuje. Nazadnje je naredila izpita za svetovalko za begunce in mediatorko. Ker si prvenstveno prizadeva za mirno rešitev sporov, je mediatorka v Mediacijskem centru Ljubljana in Mediacijskem centru Odvetniške zbornice Slovenije.  • Popolna ponudba raznovrstnih pravnih vsebin
  • Dolgoletna tradicija z vami že od leta 1958
  • Pomoč pri nakupu 01/ 30 91 820

LEXPERA d.o.o.

Tivolska cesta 50

1000 Ljubljana

E-mail: prodaja@gvzalozba.si

Telefon: 01 30 91 820

Fax: 01 30 91 815