GV Založba

Preskoči v glavno vsebino »

  • Knjigarna: 01 30 91 820
  • Dogodki: 01 30 91 816
Setting
 
Košarica ( 0 )
Košarica

Vaša košarica je prazna

You're currently on:

Redna odpoved pogodbe o zaposlitvi s strani delavca

Redna odpoved pogodbe o zaposlitvi s strani delavca

Datum: 16. april 2020 ob 13.00
Lokacija: Spletni seminar
Kotizacija
z DDV: 36,48 EUR brez DDV: 29,90 EUR

* potrebna polja

z DDV: 36,48 EUR brez DDV: 29,90 EUR
-
+
 

Predavateljica, ki je tudi avtorica knjige Prenehanje pogodbe o zaposlitvi (prvega dela zbirke Vprašanja in odgovori s področja delovnega prava), bo na seminarju predstavila aktualno zakonodajo in relevantno sodno prakso, ki je v primerih prenehanja delovnega razmerja pomembna tako za delodajalca kot delavca.

Na seminarjih bo odgovorila na konkretna vprašanja udeležencev, ki bodo organizatorju posredovana najpozneje pet dni pred izvedbo seminarja (seminar@gvzalozba.si).

Delavec lahko v skladu z Zakonom o delovnih razmerjih redno odpove pogodbo o zaposlitvi brez razloga, torej brez obrazložitve. Institut se na prvi pogled zdi nezapleten, vendar se v praksi v zvezi z njim še vedno postavlja precej vprašanj, vključno z načinom, kako mora delavec pogodbo o zaposlitvi odpovedati. Na spletnem seminarju bomo predstavili tudi razlike z izredno odpovedjo s strani delavca in različne posledice podanih odpovedi.

O DOGODKU

Seminar poteka v obliki spletnega seminarja. Spletni seminar se prične točno ob uri. V primeru, da se seminarja ne boste mogli udeležiti, bo na voljo tudi videoposnetek na portalu IUS-INFO.

Prednosti spletnega seminarja:

- Dostop od koderkoli – udeleženci za sodelovanje potrebujete le dostop do interneta.

- Po prijavi boste prejeli povezavo za udeležbo s katero se boste lahko vključili v spletni seminar.

- Gradivo boste vnaprej prejeli po elektronski pošti. Med seminarjem in po njem boste imeli dostop do gradiva, povezanega s tematiko seminarja.

- Med seminarjem na javni tabli lahko objavite dodatna vprašanja; vse odgovore boste prejeli naknadno v pisni obliki.


KOTIZACIJA

Kotizacija vključuje elektronsko gradivo in znaša 29,90 EUR + DDV.
Za naročnike portalov IUS-INFO, FinD-INFO in INSOLV-INFO je seminar brezplačen.


ČAS

Četrtek, 16. aprila 2020, 13.00


INFORMACIJE IN PRIJAVE

• po elektronski pošti: seminar@gvzalozba.si

• po telefonu: 01 30 91 816

dr. Nana Weber


dr. Nana Weber je leta 2003 diplomirala, leta 2010 magistrirala in leta 2013 doktorirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Leta 2010 je diplomirala še na Akademiji za glasbo, smer glasbena pedagogika, in se ljubiteljsko že skoraj 30 let ukvarja tudi z zborovodstvom.

Poklicno pot v pravu je začela v sodstvu in na različnih stopnjah sodišč – na okrajnem (kazenski oddelek), višjem (civilni in oddelek za alternativno reševanje sporov) ter vrhovnem sodišču (delovno-socialni oddelek) – pridobila dragocene izkušnje s številnih pravnih področij. Pozneje je bila zaposlena na državnem pravobranilstvu, v odvetniški pisarni in v kabinetu ministra za javno upravo. Leta 2016 je začela samostojno pot in danes vodi Odvetniško družbo Weber.

Ker si vedno prizadeva za mirno rešitev sporov, je mediatorka v Mediacijskem centru Ljubljana in vpisana na seznamu mediatorjev pri Odvetniški zbornici Slovenije za individualne spore med delodajalci in zaposlenimi.

Na eni od ljubljanskih višjih šol zadnjih osem let predava več predmetov s področja prava, od leta 2018 pa je za več institucij pripravila tudi 27 predavanj s področij delovnega in družinskega pravaj. Je avtorica številnih člankov z različnih pravnih področij.  • Popolna ponudba raznovrstnih pravnih vsebin
  • Dolgoletna tradicija z vami že od leta 1958
  • Pomoč pri nakupu 01/ 30 91 820

LEXPERA d.o.o.

Tivolska cesta 50

1000 Ljubljana

DŠ: SI27683893

E-mail: prodaja@gvzalozba.si

Telefon: 01 30 91 820

Fax: 01 30 91 815